امپراطور آناناس

سبد خرید

آموزش دسر کمپوت آناناس

آموزش دسر کمپوت آناناس

کمپوت آناناس یکی از خوراکی های خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و همه مردم در سراسر جهان از آن استفاده می کنند. سعی کردیم آموزش دسر با کمپوت آناناس را برای شما به اشتراک بذاریم تا شما بتوانید با کمپوت آناناس بهترین دسر ها را تهیه کنید.

یکی از بیشترین مصرف های کمپوت آناناس استفاده آن در دسر ها و کیک ها می باشد. چون کمپوت آناناس دارای حلقه هایی با برش های یکسان و منظم می باشد و این امر باعث زیبا شدن ظاهر دسر و کیک می شود.

دسر آناناس با ماست یکی از خوشمزه ترین دسر ها می باشد. شما می توانید این دسر را با میوه آناناس یا کمپوت آن تهیه کنید.

یکی دیگر از عواملی که مردم استفاده از کمپوت آناناس را به خود آناناس در تهیه کیک و دسر می دهند طعم شیرین آن است. چرا که میوه آناناس دارای طعمی کمی مایل به ترش می باشد و این امر برای طعم دسر مناسب نیست.

کمپوت آناناس

دسر آناناس با ماست

دسر آناناس با ماست یکی از راحت ترین و ساده ترین دسر ها می باشد و در عین سادگی بسیار شیک و مناسب مهمانی های شماست.

شما می توانید از این دسر برای مهمانی هایتان استفاده کنید و یک پذیرایی شیک و دلنشین داشته باشید. همچنین این دسر بسیار خوشمزه و درعین حال ظاهر زیبایی دارد که کودکان آن را دوست داشته و می توانید به عنوان یک میان وعده عالی استفاده کنید.

البته در نظر داشته باشید که ماست این دسر باید کاملا شیرین باشد. و کمپوت آناناس خرد برای آن استفاده کنید تا ترکیب ماست شیرین با کمپوت آناناس طعم بی نظیری به دسر شما بدهد.

میوه خرد شده برای ظاهر این دسر مناسب تر می باشد به همین منظور از کمپوت آناناس حلقه استفاده نکنید.

مواد لازم برای آموزش دسر کمپوت آناناس با ماست

  • شیر
  • کمپوت آناناس
  • وانیل
  • ژلاتین
  • شکر
  • ماست شیرین
  • خامه صبحانه

طرز تهیه دسر آناناس با ماست

ژلاتین را در شیر سرد حل کرده و بعد از مدتی از طریق روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.

بعد از آن که کامل یک دست شدند از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا کامل خنک شود. شکر خامه و ماست و وانیل را در ظرف بزرگی کامل باهم مخلوط می کنیم برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید تا مواد یکدست شودو کاملا باهم مخلوط شوند.

شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط می کنیم این کار را تا وقتی که مواد کاملا باهم یک دست شود ادامه می دهیم. کف روی دسر را جمع می کنیم( توجه داشته باشید که این امر باعث زیبایی دسر شما شده و حباب های اضافی دسر را جمع می کند)

آب کمپوت آناناس را به مواد اضافه می کنیم و خود آناناس هارا د رکف قالب ریخته و مواد آماده شده را روی آن می ریزیم. قالب مواد را به مدت دو الی سه ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد از چند ساعت می توانیم تزئین کنیم.

تزئین دسر

برای تزئین این دسر می توانیم از توت فرنگی تازه , آناناس , شکلات , پودر نارگیل و ترافل استفاده کنیم .

فقط در نظر داشته باشید که این کار را وقتی که مواد دو الی سه ساعت در داخل بود و کاملا سفت شد انجام دهید . این کار سبب می شود تا ظاهر دسر شیک تر و تر تمیز تر به نظر بیاید.

نکات مهم در تهیه دسر آناناس با ماست

اولین موردی که شما باید حتما در نظر داشته باشید این است که حتما از آناناس بروکن یا خرد شده استفاده کنید. چون در دستور این دسر از آناناس حلقه استفاده نشده است و ظاهر زیبایی به دسر شما نمی دهد .

کمپوت آناناس در دسر

نکته بعدی ماستی که در این دسر استفاده می کنید حتما باید شیرین و بدون آب باشد. شیرین بودن ماست به دلیل طعم آن است چون ماست ترش طعم جالبی به دسر نمی دهد و بدون آب بودن آن به این علت است که مواد روی قالب سفت باشد.

این دسر را می توانید در ظرف های تک نفره نیز سرو کنید ولی در صورتی که در قالب بزرگتری انجام می دهید می توانید بعد از سفت شدن آن را برگردانید

میزان مواد استفاده شده در دسر آناناس با ماست

  • شیر یک لیوان
  • کمپوت آناناس یک قوطی
  • خامه 100 گرم
  • وانیل یک چهارم قاضق مربا خوری
  • شکر نصف لیوان
  • ژلاتین 4 قاشق مربا خوری

امیدوارم این آموزش دسر با کمپوت آناناس برای شما مفید بوده و بتوانید برای خانواده خود و مهمانی هایتان درست کرده و لذت ببرید. زمان تهیه این دسر با کمپوت آناناس 30 دقیقه می باشد و زمان آماده شدن آن 3 ساعت است .

طرز تهیه آن بسیار راحت است و با کمترین مواد می توانید یک دسر عالی و شیک تهیه کنید.

سایت امپراطور آناناس آماده ارائه انواع کمپوت های آناناس با ارسال رایگان برای شما عزیزان می باشد.

نکات مهم در آموزش دسر با کمپوت آناناس

ژلاتین برای بسته شدن دسر استفاده می شود. مقدار استفاده از ژلاتین بسیار پر اهمیت می باشد زیرا اگر میزان آن کم باشد باعث شل شدن دسر می شود و اگر میزان آن بیش از اندازه باشد باعث سفت شدن دسر می شود . پس در اندازه ژلاتینی که استفاده می کنید دقت کنید.

دلیل آب کردن ژلاتین به روش بن ماری این است که ژلاتین کامل در آب حل شود. اگر ژلاتین به صورت کامل در آب حل نشود به صورت دانه های درشت باقی می ماند و علاوه بر اینکه ظاهر دسر را خراب می کند روی طعم آن نیز تاثیر بد می گذارد.

وقتی در درست کردن دسر عجله دارید و برای بسته شدن آن را داخل فریزیر قرار می دهید باید دقت کنید که دسر یخ نزند. برای این کار بهتر است ظرفی را پر از یخ کنید و قالب دسر را داخل آن قرار دهید تا دسر سریع ببندد و در عین حال یخ نزند.

برای اینکه دسر را در ظرفی برگردانیم باید قالب را در ظرفی که آب ولرم نسبتا داغ دارد قرار دهیم. دقت کنید میزان آب کم باشد تت داخل قالب نریزد و همچنین نباید بیش از حد داغ باشد زیرا دسر آب می شود و شکل ظاهری آن بهم می ریزد.

زمانی که ژلاتین را می خواهید در شیر حل کنید باید دقت کنید شیر داغ نباشد. شما باید ژلاتین را در شیر سرد حل کنید زیرا حل کردن ژلاتین در شیر داغ باعث می شود که شیر ببرد. بعد از جوشیدن شیر اجازه دهید تا کاملا سرد شود سپس ژلاتین را اضافه کنید.

زمانی که به دسر میوه اضافه می کنید و قصد دارید تا میوه در کف قالب بماند ابتدا باید میوه را در کف قالب بریزید و یک لایه مواد روی آن بریزید و بگذارید تا کامل سفت شود.

آموزش دسر کمپوت آناناس

دسر کمپوت آناناس
انواع دسر کمپوت آناناس

این دسر کمپوت آناناس از چند قلم مواد تهیه می شود و یک دسر عالی و خوشمزه است و شما می توانید برای مهمانی های خود از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر کمپوت آناناس

  • یک عدد کمپوت آناناس
  • بیسکوییت به تعداد لازم
  • پودر کارانل یک بسته
  • نصف قوطی شیر عسلی
  • نصف قوطی خامه
  • چهار تکه پنیر خامه ای
  • کیوی و آناناس برای تزئین

این دسر کمپوت آناناس در دو لایه تهیه می شود و به صورت لایه ای در قالب می ریزیم . ابتدا لایه اول را درست می کنیم و بعد یک عدد بیسکوییت کامل روی آن قرار می دهیم و سپس لایه دوم را درستت می کنیم.

طرز تهیه لایه اول دسر کمپوت اناناس

ابتدا در مخلوط کن یک قوطی کمپوت آناناس به همراه آب آن را می ریزیم و یک پاکت پودر کامل اضافه می کنیم و مواد را کامل باهم مخلوط می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و وقتی غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم و در قالب های تکی می ریزیم و اجازه می دهیم تا کامل خنک شود.

روی هر قالب تکی یک عدد بیسکوییت قرار می دهیم و سپس لایه روی را میریزیم.

طرز تهیه لایه دوم دسر کمپوت آناناس

برای تهیه لایه دوم ابتدا نصف قوطی شیر عسلی و نصف قوطی خامه را با چهار تکه پنیر خامه ای مربعی را اضافه می کنیم و آنها را مخلوط می کنیم و سپس روی بیسکوییت ها می ریزیم.

قالب هارا به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کامل خنک شوند و بعد سرو می کنیم. می توانید با تکه های کیوی و آناناس تزئین کنیم.

روش سوم دسر کمپوت آناناس

دسر کمپوت آناناس
انواع دسر کمپوت آناناس

اگر دوست دارید تا یک دسر همه پسند و خوشمزه به خانواده و دوستان خود بدهید حتما پیشنهاد می کنم تا این دسر خوشمزه را امتحان کنید. یک دسر کمپوت آناناس خوشمزه و لطیف

مواد لازم برای تهیه دسر کمپوت آناناس

  • پودر ژلاتین یکو نیم قاشق غذاخوری
  • پودر ژله آناناس یک بسته
  • خامه فرم گرفته یک لیوان
  • بستنی وانیلی شل شده یک لیوان
  • شیر پاستوریزه یک استکان
  • کمپوت آناناس یک قوطی
  • آب کمپوت آناناس
  • گردوی خرد شده
  • پسته خرد شده
  • شکر 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر کمپوت آناناس

پودر ژلاتین و پودر ژله آناناس و شکر را در آب کمپوت حل می کنیم و روی گاز یا کتری درحال جوش بن ماری می کنیم تا ذراتش کاملا حل شود. در ظرف دیگری خامه قنادی را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد و بعد بستنی شل شده و شیر پاستوریزه را اضافه می کنیم و دوباره با مخلوط کن خوب هم می زنیم.

کمپوت آناناس خرد و گردوی خرد و پسته را اضافه می کنیم . با همزن دستی هم می زنیم. مواد ژلاتین که کاملا خنک است را به دسر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

قالب مورد نظر را چرب می کنیم و مواد دسر را داخل قالب می ریزیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کامل ببندد. یک لایه ژله آناناس درست می کنیم و روی قالب می ریزیم .

در صورتی که لایه ژله آناناس را دوست ندارید می توانید این لایه را حذف کنید.

شیرینی دسر نیز به شما بستگی دارد. اگر شما دسر کم شیرین را دوست دارید می توانید شکر را حذف کنید و یا از مقدار آن کم کنید. اگر آب کمپوت شما کم است می توانید تا نصف لیوان آب هم برای حل کردن ژله و پودر ژلاتین استفاده کنید.

می توانید فقط از گردو و یا فقط از خلال پسته استفاده کنید. این مواد به ذائقه شما بستگی دارد.

وقتی کناره های دسر را با چاقو از قالب جدا کردید و دسر را برعکس کردین داخل ظرف سرو و مواد از قالب جدا نشد چند دقیقه اجازه دهید در دمای محیط بماند تا از قالب جدا شود.

دسر کمپوت آناناس آلبالویی

دسر کمپوت آناناس
انواع دسر کمپوت آناناس

این دسر خوشمزه دارای روکش آلبالویی است و مغز آن آناناسی می باشد. تهیه کردن آن بسیار آسان و با یک ترفند ساده انجام می شود.

مواد لازم برای تهیه دسر کمپوت آناناس آلبالویی

  • شیر یک لیوان بستنی وانیلی آب شده یک لیوان
  • آب کمپوت آناناس
  • پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل
  • خامه صبحانه یا خامه قنادی صد گرم
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • در صورتی که از خامه قنادی استفاده می کنید می توانید شکر کمتر بریزید و یا حتی نریزید.
  • خلال پسته 2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • گردوی ریز شده 3 قاشق غذاخوری
  • کمپوت آناناس یک قوطی
  • پودر ژله آلبالو دو الی سه بسته ( بستگی به اندازه قالب دارد)

طرز تهیه کمپوت آناناس آلبالویی

پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و سپس بن ماری کنید ( یا به مدت چند ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا ذرات آن کامل حل شود)

خامه را خوب با همزن هم بزنید و شکر را به آن اضافه کنید. بستنی شل شده را نیز بریزید و دوباره هم بزنید . ژلاتین رابه همراه وانیل به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آب کمپوت آناناس را کم کم بریزید و بعد خلال پسته و گردو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

کمپوت آناناس خرد را نیز به مواد اضافه کنید و همه مواد را باهم خوب مخلوط کنید. داخل قالب را کاملا چرب کنید و به مدت 4 الی 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد.

در این مرحله ژله آلبالو را درست کنید. به ازای هر بسته یک و نیم لیوان آب جوش بن ماری کنید و اجازه دهید تا خنک شود. وقتی دسر داخل یخچال کامل خودش را گرفت با چاقو از قالب جدا کنید. همه قسمت های دسر باید از قالب جدا شود .

ولی دسر را از قالب بیرون نیاورید. دو سوم ژله آلبالو که سرد است رو اضافه کنید و خوب تکان دهید تا آب ژله به زیر دسر برود و داخل یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. و دوباره بقیه ژله را اضافه کنید تاجایی که دسر داخل آب ژله معلق بماند.

دسر را به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید تا کامل آماده باشد . شما یک دسر با روش آلبالو را به همین سادگی می توانید در منزل تهیه کنید.

روش چهارم تهیه دسر کمپوت آناناس

دسر کمپوت آناناس
انواع دسر کمپوت آناناس

این دسر خوشمزه داخلش یک حلقه کامل آناناس وجود دارد. این دسر کمپوت آناناس لایه ای برای مراسم ها و مهمانی های شما یک گزینه عالی به حساب می آید .در سه لایه این دسر خوشمزه سر می شود و بسیار زیبا و جذاب است.

این روش بسیار ساده است و نیازی به پخت ندارد و دسر سرد است.

مواد لازم برای تهیه دسر کمپوت آناناس :

  • بیسکوییت پتی بور یک بسته
  • کمپوت آناناس به میزان لازم
  • دو عدد خامه
  • یک عدد دریم ویب
  • یک عدد پودر کارامل
  • نصف پاکت پنیر خامه ای

طرز تهیه روش چهارم دسر کمپوت آناناس

ابتدا بیسکوییت پتی بور یا در صورتی که دوست دارید بیسکوییت دایجستیو را پودر می کنیم. روی بیسکوییت که پودر کردیم آب کمپوت آناناس را اضافه می کنیم. و در قالب های تک نفره می ریزیم و فشار می دهیم.

سپس روی هر کدام یک حلقه آناناس قرار می دهیم . و لایه دوم را آماده می کنیم.

لایه دوم دسر کمپوت آناناس:

دو عدد خامه و یک عدد دریم ویب را مخلوط می کنیم . سپس پودر کارامل و نصف پاکت پنیر خامه را اضافه می کنیم و حسابی هم مزنیم تا فرم بگیرد.

دقت کنید باید از خامه قنادی در تهیه این دسر استفاده نمایید. مواد را داخل ماسوره می ریزیم و روی لایه بیکوییت و آناناس می ریزیم.

روش پنجم دسر کمپوت آناناس

دسر کمپوت آناناس
انواع دسر کمپوت آناناس

این دسر خوشمزه هم با آناناس تهیه می شود. روش تهیه و مواد آن با دسر های دیگر متفاوت است و شما می توانید هر کدام را طبق ذائقه و سلیقه خودتان انتخاب کنید و برای مهمانی ها و جشن های خود استفاده نمایید.

مواد لازم برای تهیه این دسر کمپوت آناناس:

  • شیر داغ دو لیوان
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • وانیل به مقدار لازم
  • خامه صبحانه 250 گرم ( دقت کنید باید حتما از خامه صبحانه در تهیه این دسر آناناس استفاده نمایید)
  • کمپوت آناناس یک قوطی 227 گرمی
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر کمپوت آناناس:

ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار آب قرار میدهیم تا ژلاتین کامل حل شود. شکر , وانیل و زرده تخم مرغ را با همزن برقی مخلوط می کنیم و کم کم اضافه می کنیم . شیر را داغ می کنیم تا به نقطه جوش رسید آن را خاموش می کنیم.

کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم . خامه را اضافه می کنیم و در آخر ژلاتین را نیز به مواد اضافه می کنیم و کامل مخلوط می نماییم.

تکه های آناناس را داخل مواد می ریزیم و قالب را چرب می کنیم و همه مواد را داخل قالب می ریزیم. درون یخچال به مدت 4 ساعت قرار می دهیم تا کامل خودش را ببندد.

قالب را داخل ظرف سرو برمیگردانیم. اگر مواد قالب جدا نشد با چاقو آن را از کناره ها جدا کنید و چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا به راحتی از قالب جدا شود.

آموزش دسر پای آناناس

دسر کمپوت آناناس
انواع دسر کمپوت آناناس

همه شما با این دسر کمپوت آناناس آشنایی دارید. پای آناناس از اون دسرا و شیرینی های خوشمزه است که بعد شام باید با چایی میل کرد.

یک دسر خوشمزه و جذاب برای مهمانی نیز به حساب می آید. مواد لازم برای تهیه پای آناناس:

  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سفید یک پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • روغن مایع یک سوم پیمانه
  • کمپوت آناناس یک قوطی
  • آب کمپوت آناناس
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه پای آناناس یک دسر کمپوت آناناس خوشمزه

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا پوک کرم رنگ و کشدار شود. حین هم زدن دیواره ظرف را تمیز کنید تا تخم مرغ ها به دیواره نچسبند.

روغن و آب کمپوت آناناس را اضافه کنید و مجدد یک دقیقه هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید. به کمک قاشق به مایع اضافه کنید و با لیسک به آرامی از یک جهت مخلوط کنید.

درنهایت پودر نارگیل را اضافه کنید . داخل کپسول ها کاغذ روغنی مناسب قرار دهید و تا نیمه کپسول هارا پر کنید و سپس آناناس را به آرامی روی مواد قرار دهید. داخل فر برقی به دمای 170 درجه سانتی گراد و فرگازی 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.

می توانید با خلال پسته تزئین کنید.

سوالات بخش آموزش دسر با کمپوت آناناس

سوالاتی که ممکن است در مقاله آموزش دسر با کمپوت آناناس برای شما ایجاد شود را برای شما پاسخ می دهیم.

کمپوت آناناس سه کیلویی بروکن نیز وجود دارد؟

بله کمپوت آناناس بروکن (تیکه) در سایز سه کیلویی نیز موجود می باشد.

کمپوت آناناس حلقه با بروکن چه تفاوتی دارد؟

آناناس موجود در کمپوت آناناس حلقه به صورت حلقه حلقه است. ولی در کمپوت آناناس بروکن برش های آناناس تیکه تیکه است و اندازه آنها یک چهارم یک حلقه کامل آناناس است.

در تهیه دسر آناناس با ماست ژلاتین را در شیر سرد مخلوط کنیم سپس به روش بن ماری آن را حل کنیم؟

بله ابتدا پودر ژلاتین را در شیر سرد می ریزیم . دقت کنید نباید شیر داغ باشد زیرا بریده بریده می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

دسر با کمپوت آناناس

فهرست مطالب

پیمایش به بالا
امپراطور آناناس

هدایای امپراطور آناناس به شما

ارسال رایگان در سراسر ایران 

تحویل کمتر از دو ساعت در تهران در صورت انتخاب پست پیشتاز 

تحویل یک روزه برای شهرستان در صورت انتخاب پست پیشتاز

دریافت کد تخفیف سبد خرید شما